Hebei Haorui International Trading Co., Ltd.

  • Bathroom

    Jedhing

  • Sports And Health

    Olahraga Lan Kesehatan

  • Wooden Toys

    Dolanan Kayu

Indoor lan ruangan

Meh 20 taun, HAORUI njaga kerja sama jangka panjang karo supermarket utama utama Eropa, kayata LIDL, ALDI, EDEKA, NORMA, NETTO, ROSSMANN lan sapanunggalane. Makarya pabrik level A sing wis dipilih lan ditliti kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi biaya murah njamin Saiki HAORUI umume melu telung klompok produk utama - barang jedhing, produk Olahraga & Kesehatan, Mainan Kayu.

Kauntungan Hebei Haorui

Mangkene sawetara sebab kenapa sampeyan milih Hebei Haorui

  • R&DR&D

    R&D

    Nggawe inovasi ing macem-macem fungsi lan desain adhedhasar panjaluk nyata kanggo saben pelanggan.
  • ServiceService1

    Layanan

    Ngoperasikake kabeh proses kabeh pesanan wiwit priksaan nganti ngemot kontainer. Nawakake layanan lengkap lan sing ditemtokake kanggo pelanggan.
  • InspectionInspection

    Pengawasan

    Mrekso lan ngawasi kabeh proses produksi, Mesthekake barang dikirim ing kahanan sing paling apik.

Sertifikat

HAORUI duwe sertifikat lengkap lan sistem manajemen pengujian, kerja sama karo pasangan institusi pihak katelu lan laboratorium – SGS, BV, Hohenstein, TUV, Intertek lan liya-liyane. kanthi sertifikat BSCI, SEDEX, ISO, FDA lan Oeko-tex, GS, CE, PEFC, FSC sing kasedhiya, Jaminan kualitas minangka filosofi dhasar Haorui kanggo kabeh bisnis.