Babagan HAORUI

Khusus, Jujur, Kualitas, Layanan, Inovasi, Hebei Haorui wis nindakake konservatif karo filsafat bisnis umume wiwit didegake. Kabeh karyawan mbuwang wektu lan tenaga sing gedhe banget kanggo nyukupi kebutuhan pasar, HAORUI komitmen kanggo nyedhiyakake komoditas njero ruangan ruangan lan solusi solusi kanggo para pembeli ing luar negeri.

Meh 20 taun, HAORUI njaga kerjasama jangka panjang karo supermarket utama utama Eropa. Makarya karo pabrik sing dipilih lan diperiksa saka level A kanggo nyedhiyakake jaminan murah kanggo para pelanggan. Saiki HAORUI utamane menehi hasil ing telung klompok produk utama ---Barang jedhing, produk Olahraga & Kesehatan, Dolanan Kayu.

about01

Jedhing

Bathroom
Sports&Health

Olahraga & Kesehatan

Dolanan Kayu

Wooden Toys

Enem Deparmen Manajemen

Departemen R&D Teknis

Tetep aktif ing lapangan sing gegandhengan kanggo ngatur info produk. lan warta saka saindenging jagad. Nggawe inovasi ing macem-macem fungsi lan desain adhedhasar panjaluk nyata saben pelanggan.

Departemen Sales & Layanan sing wis terlatih

Fokus ing sumber pabrik, manajemen rantai pemasok, manajemen rega. Ngoperasikake kabeh proses kabeh urutan wiwit priksaan nganti ngemot kontainer. Nawakake layanan lengkap lan khusus kanggo pelanggan.

Kualitas khusus ngatur departemen

Mrekso lan ngawasi kabeh proses produksi, ngewangi departemen sales lan pabrik babagan kontrol lan perbaikan karya teknis. Priksa manawa barang dikirim ing kahanan sing paling apik.

Sertifikat ngatur departemen

Ndhaptar sertifikat sing dibutuhake saka marka luar negeri, atur tes nganggo SGS, TUV, BV, Hohenstein, Intertek lan laboratorium pihak katelu liyane. Indikator data tawaran babagan bahan sing digunakake kanggo produksi.

Departemen ngatur logistik

Atur pengiriman barang, sing tanggung jawab kanggo proses pangiriman barang. Nyedhiyakake layanan logistik pihak katelu kanggo para pembeli ing luar negeri.

Departemen layanan sawise-sale

Nglumpukake umpan balik saka maket, nawakake pitulung babagan panggunaan produk lan instruksi pangopènan. Cocog karo komplain lan solusi.

Pelanggan

customer1

Kanthi tim semangat lan kreativitas sing gedhe, HAORUI minangka pilihan pertama sampeyan kanggo milih pesenan!

customer1
customer2
customer3