Kursi Toilet PP

  • HZ–PP001 PP Quick release Toilet seat 

    HZ – PP001 PP Cepet ngeculake kursi Toilet 

    Bahan 100% Bahan Polipropilena Murni, kursi plastik termoplastik. Engsel kanthi cepet lan alus nutup siji tombol Fungsi Cepet ngeculake lan engsel tutup alus Fitur materi PP Murni, ketangguhan sing apik, gampang dipasang, gampang diresiki. kursi ekonomi.